Tria el millor gol de la història del Barça

Tria el millor gol de la història del Barça

Els fans del FC Barcelona han d’escollir entre 64 gols de 40 jugadors diferents de totes les èpoques

A partir d’aquest dimecres 19 de desembre s'ha posat en marxa, al lloc web i l’app oficial del Club, un concurs en què els socis i fans del FC Barcelona poden escollir el millor gol de la història del Barça. Competeixen per aquest premi un total de 64 gols marcats per 40 jugadors blaugranes de diferents èpoques.

En aquest llistat de candidats no falten les obres d'art més conegudes de Lionel Messi, la màgia de Ronaldinho, els gols de dibuixos animats de Romàrio o l'instint dels Kluivert, Stòitxkov, Eto'o o Luis Suárez, entre d’altres. Tampoc altres dianes més emotives com la de Koeman a Wembley, la de José Mari Bakero a Kaiserslautern, la d'Iniesta a Stamford Bridge o la de Sergi Roberto contra el PSG. Tots aquests gols, i molts d'altres, competeixen per convertir-se en el millor gol de la història del FC Barcelona. 

32 eliminatòries per començar

Però, com es decidirà el guanyador? Com si d'un quadre de tennis es tractés, cada dia s'enfrontaran en un duel directe dos d'aquests 64 gols. El que més vots reuneixi durant les 24 hores que durarà l'eliminatòria, es classificarà per a la següent ronda. L'altre quedarà eliminat. Les eliminatòries es faran cada dia, menys aquelles jornades en què hi hagi un partit del primer equip.

Per tant, la primera ronda de la competició inclou un total de 32 eliminatòries que serviran per conèixer els 64 gols que competeixen per aquest guardó.

Grans premis a partir de semifinals

La competició cobrarà encara més interès quan arribi a la seva penúltima ronda. A la Final Four, quan només quedin els quatre millors gols de la història del Barça, tots els aficionats que participin en la tria del BEST GOAL EVER optaran a guanyar premis vinculats al FC Barcelona que s’anunciaran pròximament.

Arriba el moment de decidir. Per a tu, quin és el millor gol de la història del Barça?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut