La trobada entre Arthur i Felipe Araújo

La trobada entre Arthur i Felipe Araújo

El cantant brasiler va ser convidat per LaLiga a Barcelona i va compartir estona amb el seu amic Arthur a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Felipe Araújo, cantant brasiler de 23 anys, va visitar el Camp Nou convidat per la Lliga per participar en les xarxes socials de la competició. L’artista brasiler va visitar les instal·lacions del Camp Nou i fins i tot es va animar a interpretar un dels seus èxits a peu de gespa. Posteriorment, el cantant es va desplaçar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per trobar-se amb Arthur, gran amic del cantant.

Orígens comuns

Tant el futbolista blaugrana de 22 anys com el cantant de ‘sertanejo’, de 23, són nascuts a la ciutat brasilera de Goiânia i són amics íntims des que es van conèixer en un concert de l’artista. Els dos van compartir estona sobre la gespa d’un dels terrenys de joc de la Ciutat Esportiva, on es van intercanviar els papers: Araújo es va atrevir amb el futbol i Arthur a cantar un dels seus èxits. El ‘8’ culer va fer-li entrega, a més, d’una samarreta del FC Barcelona dedicada amb motiu de la visita.

Espectador de luxe al derbi

A més, l’artista va viure l’exhibició blaugrana a l’RCDE Stadium (0-4) en directe. El cantant, gran fan de Messi i del seu compatriota Malcom, entre d'altres, va assistir al matx en què Messi va tornar a fer història amb la seva enèsima exhibició i un doblet de gols de falta directa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut