Cinc dades d’una bona fase de grups

Cinc dades d’una bona fase de grups

Consulta el més destacat de la fase de grups de la Lliga de Campions dels d’Ernesto Valverde

Amb l’empat 1-1 contra el Tottenham el FC Barcelona va tancar la fase de grups de la Lliga de Campions. I va fer-ho sense conèixer la derrota. Repassem les cinc dades més destacades d’aquests sis primers partits d’aquest curs a la màxima competició europea:

23 jugadors

Ernesto Valverde ha utilitzat 23 jugadors per afrontar aquesta fase de grups. Un total de sis partits i més de 500 minuts repartits entre els futbolistes barcelonistes.

Vuit golejadors

Els 14 gols que els culers han marcat en aquesta fase de grups s’han repartit en vuit futbolistes: Messi (6), Dembélé (2), Coutinho (1), Jordi Alba (1), Piqué (1), Malcom (1), Rafinha (1) i Rakitic (1).

mini__12I7789.JPG

 

63,7% de possessió

Els blaugranes han aconseguit la primera posició del grup desplegant un bon joc i l’ADN Barça. La possessió mitjana en aquests partits ha estat del 63,7%.

29 partits sense perdre 

Els blaugranes han assolit aquest dimarts la ratxa del Bayern Munic de 29 partits sense conèixer la derrota com a local a la Lliga de Campions. Una dada que arriba precisament des del 0-3 contra el Bayern Munic l’1 de maig del 2013 a l’Estadi, l’últim partit en què els blaugranes no van aconseguir puntuar a la Champions com a local.

Leo Messi, líder total

El crac argentí, amb sis dianes, és el màxim golejador blaugrana i de la competició juntament amb Lewandowski. Sense cap mena de dubte, un dels gran artífexs de la bona actuació del Barça a la Champions.

MESSI GOL.jpg
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut