Messi, Suárez, Rakitic i Martens, candidats a la Pilota d’Or 2018

Messi, Suárez, Rakitic i Martens, candidats a la Pilota d’Or 2018

El crac argentí, guanyador en cinc ocasions del guardó, el croat i l’uruguaià es troben entre els 30 nominats per a l’edició d’un trofeu que s’entregarà el proper 3 de desembre

Tres blaugranes opten a la Pilota d’Or 2018. Luis Suárez, Ivan Rakitic i, un cop més, Leo Messi, es troben entre els nominats al trofeu. Tots tres formen part de la llista de 30 candidats a guanyar el guardó que entrega la revista francesa France Football al millor jugador del món.  

Cal recordar que Leo Messi ha guanyat aquest guardó un total de 5 vegades (2009, 2010, 2011, 2012 i 2015). El primer cop quan el premi només l’entregava France Football (2009) i les altres quatre vegades sota el nom de “FIFA Pilota d’Or”, entregat conjuntament per la revista francesa i la FIFA. Des de 2016, els premis es van tornar a separar, entregant la FIFA el ‘The Best’ i France Football la Pilota d’Or. El guanyador d’aquesta nova edició de la Pilota d’Or es donarà a conèixer al proper 3 de desembre.

A més dels culers, la llista completa la formen: Sergio Agüero (Manchester City), Alisson (Liverpool), Gareth Bale (Real Madrid), Karim Benzema (Real Madrid), Edinson Cavani (PSG), Thibaut Courtois (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Juventus), Kevin De Bruyne (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool), Diego Godin (Atlético Madrid), Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Eden Hazard (Chelsea), Isco (Real Madrid), Harry Kane (Tottenham), N'Golo Kanté (Chelsea), Hugo Lloris (Tottenham), Mario Mandzukic (Juventus), Sadio Mané (Liverpool), Marcelo (Real Madrid), Kylian Mbappé (PSG), Luka Modric (Real Madrid), Neymar Jr (PSG), Jan Oblak (Atlético de Madrid), Paul Pogba (Manchester United), Sergio Ramos (Real Madrid), Mohamed Salah (Liverpool) i Raphael Varane (Real Madrid).

Lieke Martens, nominada en la primera edició femenina

La davantera del Barça Femení, Lieke Martens, forma part de les 15 nominades per la France Football en la primera entrega de la Pilota d’Or en categoria femenina. L’holandesa, única representant blaugrana de la llista, ja va ser escollida com la millor futbolista de l’any del 2017 per la UEFA i The Best per la FIFA, el 2017.

Les altres 14 nominades són: Lucy Bronze, Ada Hegerberg, Amandine Henry, Wendie Renard, Amel Majri, Saki Kumagai, Dzsenifer Marozsán, Marta, Lindsey Horan, Christiane Sinclair, Sam Kerr, Fran Kirby, Pernille Harder i Megan Rapinoe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut