Ernesto Valverde: “És un partit històricament difícil”

Ernesto Valverde: “És un partit històricament difícil”

El tècnic culer, en la roda de premsa prèvia al matx de la jornada 4, ha valorat el sempre complicat desplaçament a Anoeta

En la roda de premsa prèvia al Reial Societat - Barça, Ernesto Valverde ha remarcat la dificultat del matx a Anoeta. “Per al Barça és un partit històricament difícil pels resultats de les darreres temporades”, ha explicat el Txingurri. Encara que el curs passat els blaugranes van trencar el malefici d’Anoeta, Valverde ha advertit que davant hi ha “un rival amb molta qualitat”. A més, respecte a l’any passat, l’estadi txuri-urdin ha patit modificacions: “El públic estarà més a sobre, perquè ja no hi és la pista”, ha comentat el tècnic culer.

Així, doncs, tal com ha comentat Valverde, s’haurà de començar amb la màxima concentració des del segon u de partit: “Necessitem tenir un bon inici de partit per evitar que en passi el mateix que contra l’Osca. Per tant, és important començar guanyant”. El preparador culer també ha advertit que la Reial Societat “és un rival que surt molt activat, i que sempre posa les coses difícils amb la seva pressió”.

Contra la Reial Societat s’inicia un Tourmalet de partits, 7 en 23 dies. Davant aquest fet, Ernesto Valverde ha declarat que compta amb tots els jugadors amb l’objectiu “d’estar frescos i evitar lesions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut