Luis Enrique: “Ens ha faltat precisió i fluïdesa”

Luis Enrique: “Ens ha faltat precisió i fluïdesa”

El tècnic també ha recalcat la falta de solidesa defensiva i la poca claredat en atac

El FC Barcelona ha patit la primera derrota de la temporada en caure a la tercera jornada de Lliga davant l'Alabès (1-2). El conjunt basc s'ha avançat en el minut 39 gràcies a un gol de Deyverson, però Mathieu ha aconseguit empatar, tot just començar la segona part. Ja en el minut 67, Ibai Gómez ha aprofitat una errada defensiva per anotar l'1-2 definitiu. Després de la derrota al Camp Nou, el tècnic culer, Luis Enrique Martínez, ha valorat el resultat i el joc de l'equip.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

"Hem estat imprecisos, però aquesta derrota ens serveix per valorar tot el que hem fet anteriorment. Guanyar sempre costa molt. Nosaltres sempre hem sigut conscients de la dificultat de guanyar, però això serveix perquè tothom s'adoni de la dificultat".

"L'Alabès ha estat molt seriós, molt ben organitzat, i pràcticament en tres ocasions han fet dos gols. Ha fet les coses molt bé. A més, ha jugat amb un esquema que no havíem previst, un 5-4-1 molt replegat".

"En la segona part hem millorat, fins i tot hem tingut alguna ocasió per avançar-nos. Però se'ns ha ajuntat tot, la falta de fluïdesa, claredat i precisió a dalt i la fragilitat defensiva. En els dies que estàs tan espès es necessita una gran solidesa defensiva, però tampoc l'hem tingut. No hem sigut tan contundents com acostumem a ser i tampoc hem sabut atacar bé els espais".

"Dimarts juguem la Lliga de Campions, que és una competició curta que no permet errades. Tenim l'oportunitat d'aixecar-nos".

"Hem intentat que participin els que estaven més descansats, moltes de les rotacions han estat fruit de les circumstàncies que ens rodegen. Els jugadors ho han intentat i ho han fet el millor que han pogut".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut