Neymar Jr i Rafinha amb l’or a la pell

Neymar Jr i Rafinha amb l’or a la pell

Els brasilers del FC Barcelona, flamants guanyadors de l’or olímpic a Rio2016, s’han tatuat les anelles olímpiques al braç

El passat mes d’agost, Neymar Jr i Rafinha Alcántara van guanyar l’or olímpic amb la selecció brasilera, el primer or en la història del Brasil. Un títol aconseguit precisament al seu país, com a amfitrions, als Jocs Olímpics de Rio 2016.

Tot i ser el país amb més Mundials (cinc) i tenir vuit títols de la Copa Amèrica, la selecció brasilera mai havia aconseguit un or olímpic. I és per això que els dos blaugranes han volgut tenir un record encara més personal que la medalla d’or que van mostrar al Camp Nou en la prèvia del partit contra l’Alabès. Primer Neymar Jr es va tenyir el cabell de daurat en honor a la medalla aconseguida, mentre que Rafinha ha optat per rapar-se al zero. Però en unes declaracions del mes de juliol passat, Neymar ja va confessar el seu pacte amb Rafinha: “Si guanyem l’or, ens el tatuarem”. I així ha estat.

Els brasilers culers s’han tatuat el logotip de Rio 2016 amb les anelles olímpiques. Neymar Jr, que va marcar el gol de la ‘canarinha’ a la final davant Alemanya (1-1), i a més va anotar el penal decisiu a la tanda final,  s’ha fet el tatuatge al canell. Rafinha, que també va anotar el seu llançament des dels onze metres a la tanda de penals, ha optat per fer-ho una mica més gran, en color i a la part posterior del braç, com es pot veure a la imatge. Sens dubte un record inesborrable per a tots dos, que s’uneixen al selecte grup de futbolistes blaugrana amb una medalla d’or olímpica al seu palmarès: Guardiola, Ferrer i Pinilla (Barcelona 92), Saviola (Atenes 04) i Messi (Pequín 08). 

Neymar Jr va explicar els motius de la promesa en l’acte que es va celebrar aquest dijous amb Gillette: “Em vaig fer el tatuatge després del partit. He complert un gran somni meu, de la meva família, dels companys i dels brasilers”. A més, reconeix que encara no ho acaba de pair, però que “d’aquí a uns anys recordarem tot el que ha passat”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut