Paco Alcácer ja vesteix de blaugrana

Paco Alcácer ja vesteix de blaugrana

El davanter valencià ha estat rebut pel president, Josep Maria Bartomeu, i després ha trepitjat la gespa del Camp Nou davant de nombrosos aficionats

El nou davanter del FC Barcelona, Paco Alcácer, ja s’ha pogut presentar oficialment com a futbolista blaugrana. Aquest dijous ha viscut el primer dia al Camp Nou amb els tradicionals actes de rebuda, i s’ha pogut enfundar la seva samarreta blaugrana amb el ‘17’ a l’esquena. Després d’entrenar-se amb la resta de companys en la sessió celebrada al matí al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, Alcácer s’ha desplaçat al Camp Nou. Allà, a la Llotja Presidencial, ha estat rebut per Josep Maria Bartomeu.

Des d’allà ha anat cap al vestidor que l’acollirà durant les properes cinc temporades. L’esperava la samarreta que podrà lluir a partir d’aquest dissabte, en la visita de l’Alabès al Camp Nou. Alcácer ha enfilat el túnel de vestidors, ja com a jugador blaugrana, i ha trepitjat la gespa del Camp Nou. Allà l’esperaven nombrosos aficionats, que han vist com el valencià feia els primers tocs a l’Estadi, just abans de presentar-se oficialment davant dels mitjans informatius a la sala de premsa Ricard Maxenchs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut