FC Barcelona - Atlètic de Madrid: el gol contra la resistència

FC Barcelona - Atlètic de Madrid: el gol contra la resistència

El FC Barcelona és l’equip local més golejador en aquest inici de curs mentre que l’Atlètic encara no ha rebut cap diana lluny del Vicente Calderón

El Barça-Atlètic d’aquest dimecres és un dels duels més atractius de la temporada. Els últims campions de Lliga se citen en un duel que ha aixecat passions en els darrers anys, amb compromisos també a la Champions, a la Copa i a la Supercopa d’Espanya.

Tots dos equips, a més, semblen arribar en un gran estat de forma al duel del Camp Nou. D’una banda, el conjunt de Luis Enrique és l’equip local més golejador en aquest inici de curs mentre que l’Atlètic de Madrid encara no ha rebut cap diana lluny del Vicente Calderón.

Pel que fa al FC Barcelona, els culers sumen un total de 17 dianes en quatre partits com a local. En va fer 7 a la Lliga (6 contra el Betis i 1 contra l’Alabès), 7 a la Champions (contra el Celtic) i 3 a la Supercopa d’Espanya. La mitjana, de 4,25 gols per partit, no troba comparació en cap equip de Primera.

Igual d’impactants són les xifres defensives dels homes del Cholo Simeone. Els matalassers han sortit sense gols en contra dels seus dos compromisos a domicili a la Lliga (0-0 a Leganés i 0-4 a Vigo) i també de la seva estrena a la Champions (0-1 al camp del PSV). El duel del gol contra la resistència està servit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut