CD Leganés – FC Barcelona: Camí cap a una nova conquesta

CD Leganés – FC Barcelona: Camí cap a una nova conquesta

(13 hores, Movistar+) El conjunt culer visita Butarque per primer cop en la història de la Lliga amb l’equip totalment recuperat després de la golejada al Celtic

El FC Barcelona visita el Leganés (13 hores, Movistar+) en la quarta jornada de la Lliga Espanyola. Els madrilenys són l’únic equip debutant a la màxima categoria espanyola aquesta temporada i, de fet, l’Estadi Municipal de Butarque és l’únic dels vint estadis de Primera Divisió en el qual el Barça encara no ha jugat. L’únic que falta per conquerir, per guanyar. Per a l’assalt a l’estadi madrileny, Luis Enrique ha convocat 18 jugadors del primer equip, entre els quals destaquen els retorns de Mathieu i Denis Suárez, mentre que han quedat fora Sergio Busquets, Masip, Aleix Vidal i Digne per decisió tècnica.

Després de l’ensurt en l’anterior jornada davant l’Alabès, el Barça arriba a Leganés amb la intenció de tornar al bon camí de resultats a la Lliga, com sí que va passar en les dues primeres jornades amb les victòries davant el Betis i l’Athletic Club. Davant hi haurà un recent ascendit que ha començat força bé la temporada: tres partits i quatre punts, amb una victòria, un empat i una derrota.

Tot i la derrota que van patir els homes d’Asier Garitano al Molinón davant l’Sporting (2-1), el conjunt local arriba al duel amb bones sensacions al seu estadi. I és que l’únic partit disputat a Butarque aquesta temporada ha estat davant un difícil rival com és l’Atlètic de Madrid, i el conjunt 'pepinero' va aconseguir esgarrapar un empat (0-0). És a dir, de moment encara no han perdut ni han rebut cap gol al seu estadi. A més, compten amb una victòria en la primera jornada davant el Celta a Balaídos (0-1).

Però el Barça també arriba amb bones sensacions. L’equip de Luis Enrique ja s’ha refet a la perfecció de la derrota davant l’Alabès amb una gran golejada contra el Celtic a la Lliga de Campions (7-0) amb el trident ‘on fire’. Entre Messi, Neymar Jr i Luis Suárez van aconseguir un total de sis gols i sis assistències i estan totalment preparats per a l’assalt a Butarque. A més, el Leganés és un dels dos equips de Primera Divisió al qual encara Leo Messi no li ha marcat, juntament amb el Las Palmas. Nous reptes per al crac blaugrana i nous reptes per al conjunt de Luis Enrique, que intentarà afegir Butarque a la llista de territoris conquerits. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut