Reviu la Lliga guanyada a Granada

Reviu la Lliga guanyada a Granada

El FC Barcelona va aconseguir el seu últim títol de la competició domèstica al Nuevo Los Cármenes en l’última jornada de la temporada passada

Ja fa més de cinc mesos que el FC Barcelona va guanyar la darrera edició de la Lliga. Va ser el 14 de maig, amb la victòria al Nuevo Los Cármenes davant el Granada. Precisament, aquest dissabte (20.45 h), el FC Barcelona s’enfrontarà al conjunt andalús al Camp Nou, en el duel corresponent a la desena jornada de Lliga. Un duel que serà especial, i és que l'estadi culer complirà davant els granadins el seu partit número 1.500.

Però durant el mes de maig, el Barça va conquistar Granada (0-3) gràcies a un hat-trick de Luis Suárez, que a més va permetre a l’uruguaià arribar a la xifra dels 40 gols a la Lliga, amb els quals va endur-se el Pitxitxi i la Bota d’Or. El davanter culer va anotar la primera diana gràcies a una gran assistència de Jordi Alba per començar a fer volar la Lliga cap a Barcelona. El segon va arribar després d’una bona passada de Dani Alves i, finalment, el '9' va assegurar la Lliga blaugrana gràcies a una passada de la mort de Neymar Jr, que no va perdonar per aconseguir el seu hat-trick.

En definitiva, el Barça se’n va endur una Lliga molt disputada i que no es va decidir fins a l’última jornada. Però els 91 punts aconseguits al llarg del curs pels homes de Luis Enrique van permetre aixecar el trofeu de la regularitat per 24a vegada, la segona consecutiva en l’era del tècnic asturià. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut