Rakitic: “Ha guanyat el millor equip”

Rakitic: “Ha guanyat el millor equip”

“Tenim un dels millors equips del món i hem d’ensenyar-ho cada setmana”, ha assenyalat Ter Stegen en zona mixta

El Barça ha resolt un partit clau per distanciar-se en el liderat del Grup C de la Lliga de Campions. Messi i Neymar Jr han marcat els gols blaugrana i han posat un contundent 4-0 al marcador. “Ha guanyat el millor equip”, així ha definit el partit Ivan Rakitic a la Zona Mixta. El migcampista croat, que ha sortit com a titular, ha completat un partit en el qual “el resultat ha reflectit el que ha passat”.

Tot i l’ampli resultat aconseguit, el Barça ha patit durant la primera part. I és que no ha estat fins l’expulsió de Bravo, quan Messi ha establert distàncies amb el segon gol, que els jugadors blaugrana s’han sentit més còmodes al camp. El migcampista croat, que ha jugat acompanyat d’Iniesta i Busquets, ha assegurat que quan s'han avançat han fet "un partit seriós”. Finalment, preguntat per Leo Messi, autor d’un hat-trick, ha declarat que es tracta del “millor jugador de la història”. I ha afegit: “Tant de bo es quedi per sempre”.

Marc-André ter Stegen

"Fins a la targeta vermella, hem tingut molta feina al darrere. I és que al principi ha estat molt difícil, perquè pressionaven amunt".

"Leo Messi és molt important per al nostre joc, però tenim molt bons jugadors que també poden marcar".

"Tenim un dels millors equips del món i ho hem de demostrar cada setmana".

"Hem marcat en minuts importants i així hem deixat el partit".

Lucas Digne

"Per a nosaltres era important guanyar aquest partit contra el Manchester City, hem guanyat 4-0 contra un gran equip i jugant un gran partit".

"He d'estar preparat per ajudar l'equip quan Luis Enrique em cridi. M'estic adaptant molt bé, tinc bones sensacions al camp".

"Ter Stegen és un gran porter i ha fet un gran partit".

"Jugar amb Messi és increïble. És el millor jugador del món i sempre ho demostra. Ha marcat tres gols màgics".

Andrés Iniesta

"El resultat ha finalitzat amb 4-0, però el partit no ha estat fàcil. Han disputat la possessió de pilota i tenen grans jugadors. Ha estat un partit intens".

"La diferència ha estat en l'eficàcia que hem tingut en moments puntuals".

"Tenim nou punts, estem en una situació molt bona i el següent partit intentarem estar més a prop de la classificació".

"Quan l'equip està endollat, tot és més fàcil".

"És un cop de confiança per a nosaltres, per saber que estem fent les coses bé. Però, el partit a Anglaterra serà diferent, tot i que tindrem una altra molt bona opció d'apropar-nos a la classificació".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut