Sergi Roberto, Denis Suárez, Aleix Vidal i Carles Aleñá, novetats per jugar a València

Sergi Roberto, Denis Suárez, Aleix Vidal i Carles Aleñá, novetats per jugar a València

Luis Enrique, que té les baixes d'última hora de Rafinha i Arda Turan, ha convocat el jugador del filial per al partit a Mestalla

El Barça ja ho té tot a punt per jugar a València. L’equip ha completat l’últim entrenament previ al partit a Mestalla, i després Luis Enrique ha fet pública la llista de convocats. El tècnic asturià, que abans de la sessió ha comparegut en roda de premsa, té les baixes d’última hora d’Arda Turan i Rafinha. El turc s’ha fet una contusió al colze esquerre, mentre que el migcampista brasiler s’ha fet una contusió costal esquerra. Tots dos seran baixa per al partit a Mestalla, i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Aquestes baixes s’afegeixen a les ja conegudes de Gerard Piqué, Jordi Alba –lesionats contra el Manchester City- i Jasper Cillessen.

Amb això, Luis Enrique ha convocat els 17 jugadors disponibles del primer equip, i el jugador del filial Carles Aleñá. D’aquesta manera, Sergi Roberto, Denis Suárez i Aleix Vidal són les altres novetats respecte de l’última convocatòria. Per tant, la convocatòria està formada per Ter Stegen, Masip, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu i Aleñá –que vestirà el dorsal 28.

Abans de viatjar cap a València, el Barça ha fet un últim entrenament al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip, a més del porter del Juvenil A Iñaki Peña. Ha estat la segona sessió de preparació per al duel a Mestalla, ja que l’equip va jugar fa tot just dos dies el matx de la Lliga de Campions.

L’arribada a València

L’equip ha sortit del Prat a les 19.50 h i ha aterrat a València a les 20.25 h per disputar el duel de dissabte a Mestalla (16.15 h), corresponent a la jornada 9 de la Lliga. L’expedició blaugrana ha estat comandada pel vicepresident Jordi Mestre i els directius Josep Ramon Vidal-Abarca i Pau Vilanova. L’equip culer tornarà dissabte cap a Barcelona, després del matx. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut