Messi, Umtiti i més internacionals se sumen al grup

Messi, Umtiti i més internacionals se sumen al grup

Iniesta, Piqué, Sergio, Denis Suárez, André Gomes i Digne s’han reincorporat a l’entrenament d’aquest dimecres per seguir preparant la visita del Deportivo

El Barça segueix preparant el partit del proper dissabte (16.15 hores) al Camp Nou contra el Deportivo de la Corunya, i ho fa amb novetats. Aquest dimecres la sessió dirigida per Luis Enrique ha comptat amb algunes cares noves. Leo Messi i Samuel Umtiti, en plena fase de recuperació de les respectives lesions, han treballat amb el grup sobre la gespa del camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva.

Les altres grans novetats de la sessió han estat alguns dels internacionals que van tenir compromisos amb les seves seleccions fins al dilluns. Així, els internacionals de la selecció espanyola Andrés Iniesta, Gerard Piqué i Sergio Busquets; Denis Suárez –amb la Sub-21-; el portuguès André Gomes i el francès Lucas Digne s’han sumat aquest dimecres a la dinàmica de l’equip.

La sessió d’aquest dimecres ha estat la tercera de la setmana, amb vistes a la tornada de la competició després d’una setmana d’aturada, i l’han completat sis jugadors del Barça B: Varo, Nili, Moisés, Marlon, Mujica i Kaptoum. L’equip seguirà aquest dijous, amb una sessió prevista per a les 11 hores, amb la preparació del partit de la jornada 8 de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut