Luis Enrique: “És un dia per valorar l’esforç col·lectiu”

Luis Enrique: “És un dia per valorar l’esforç col·lectiu”

El tècnic ha remarcat el caràcter de l’equip per endur-se la victòria de Mestalla en un partit intens, i ha lamentat la lesió d’Andrés Iniesta

Després de la victòria èpica del FC Barcelona a Mestalla (2-3), Luis Enrique ha comparegut en sala de premsa amb la satisfacció d’haver-se endut tres punts d’un partit “ple de tensió i intensitat”. El triomf s’ha decidit a l’últim minut gràcies a un penal transformat per Leo Messi, que, amb un doblet, ha tornat a ser decisiu. Per contra, la notícia negativa ha estat la lesió d’Andrés Iniesta a l’inici del partit. Així ho ha lamentat el tècnic: “Ja en veurem l’abast exacte, però serà de llarga durada”.

L’asturià ha diferenciat diverses fases durant el partit a Mestalla. “Al principi hem dominat i hem pogut crear un avantatge més gran”, ha començat explicant. “Després, en cinc minuts bojos s’ha escapat el partit, però per sort hem empatat i hi hem tornat”, ha continuat abans  de concloure que “al final l’equip ha demostrat que està molt viu”. L’acció decisiva ha estat un penal davant de Diego Alves, el millor porter en llançaments de penals. “Messi ha assumit la responsabilitat en el millor moment i ha estat gloriós”, ha afegit Luis Enrique.

Per sobre de tot, el tècnic del Barça ha destacat l’entrega i l’esperit que ha ofert el Barça per endur-se els tres punts. “La manera com ha anat el partit diu molt de l’equip, el caràcter s’ha vist fins al final”. En aquest sentit, ha remarcat que “és un dia per valorar l’esforç col·lectiu dels jugadors davant les adversitats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut