El Borussia Mönchengladbach empata a la Lliga (1-1)

El conjunt alemany, proper rival del Barça a Europa, va empatar amb el Hoffenheim a casa; el Manchester City va superar el Burnley (1-2) i el Celtic ha guanyat la copa de la Lliga contra l’Aberdeen (0-3)

El Borussia Mönchengladbach, proper rival del Barça en l’última jornada de la Lliga de Campions, va empatar a casa amb el Hoffenheim a la Lliga. El conjunt alemany, que va caure eliminat de la màxima competició europea després d’empatar davant el Manchester City en l’anterior jornada, va començar el duel marcant i va mantenir l’1-0 fins a la primera meitat, però al minut 53 el Hoffenheim va igualar el marcador. El conjunt alemany va intentar remuntar, però finalment es va haver de conformar amb l’empat.

D’altra banda, a la Premier League el Manchester City de Pep Guardiola va guanyar (1-2) al camp del Burnley. Els locals van començar marcant al minut 13 després d’una volea de Dean Marney, però els homes de Guardiola van igualar el marcador amb un gol del Kun Agüero. A la represa, la pressió ofensiva del Manchester City va donar els seus fruits, i al minut 59 Agüero va tornar a marcar per certificar la victòria.

Qui també ha signat una victòria ha estat el Celtic de Glasgow, que ha guanyat (0-3) la final de la Copa de la Lliga escocesa davant l’Aberdeen. El joc vertical dels homes de Brendan Rogers els ha permès obrir la llauna al minut 15 amb un gol de Tom Rogic. Els escocesos han mantingut el domini i al minut 36 James Forrest ha marcat el segon. A la segona meitat el Celtic ha seguit centrant el seu joc a l’àrea de l’Aberdeen, i al minut 63 Moussa Dembélé ha marcat el definitiu 0-3.