Rafinha: “A la tornada, com sempre, anirem a guanyar”

Rafinha: “A la tornada, com sempre, anirem a guanyar”

El migcampista brasiler, que s’ha estrenat com a capità del Barça contra l’Hèrcules, confia en l’equip per superar l’eliminatòria de Copa al Camp Nou

El FC Barcelona no ha pogut aconseguir la victòria al José Rico Pérez contra l’Hèrcules i haurà d’esperar al partit del Camp Nou per resoldre el pas als vuitens de la Copa del Rei. I és que el conjunt blaugrana s’ha estavellat contra el sistema defensiu plantejat pel conjunt alacantí. Rafinha, que ha estat el capità de l’equip per primera vegada, ha parlat sobre les complicacions dels jugadors ofensius per trobar espais en una defensa de cinc. El migcampista brasiler s’ha mostrat content pel gol de l’empat d’Aleñá i ha afirmat que “quan l’equip rival està tancat al darrere, s’ha de provar més des de fora”. No obstant això, no s’ha mostrat preocupat de cara al gol i ha afirmat que “s’ha de seguir empenyent  perquè arribin els gols”. Finalment, de cara a la tornada, ha afegit: “Com sempre, anirem a guanyar”.

Per la seva banda, Paco Alcácer ha coincidit amb el seu company. El davanter valencià, que ha tingut un partit molt complicat en atac, ha reconegut: “El rival ha contrarestat el nostre joc amb una bona defensa de cinc i han tapat bé els espais”. Només un xut llunyà d’Aleñá ha pogut batre el porter rival. En aquest sentit, Alcácer ha estat clar: “El gol d’Aleñá és important perquè és fora de casa, però hauríem d’haver guanyat el partit”.

El ‘17’ blaugrana, que no ha pogut veure porteria, ha reconegut les seves ganes per marcar el primer gol. No obstant això, també ha apuntat que "s’ha de veure el treball de mobilitat i crear espais, que al final és el que Luis Enrique valora”. Així doncs, el davanter blaugrana ha acabat dient que “si l’entrenador parla bé de tu, significa que estàs fent bé la teva feina”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut