Quique visita el Camp Nou amb el seu quart equip diferent

Quique visita el Camp Nou amb el seu quart equip diferent

El tècnic de l’Espanyol no ha guanyat mai a l’Estadi en les seves visites amb Getafe, València i Atlètic de Madrid

Quique Sánchez Flores torna aquest diumenge al Camp Nou per enfrontar-se al FC Barcelona cinc anys després de la seva última visita a l’estadi blaugrana. L’entrenador madrileny ho fa com a tècnic de l’Espanyol després d’haver-ho fet anteriorment com a entrenador del Getafe, del València i de l’Atlètic de Madrid sense haver aconseguit vèncer en cap ocasió. En els últims cursos Quique ha dirigit diversos equips dels Emirats Àrabs Units (l’Al-Ahli i l’Al-Ain), el Watford anglès  –amb un breu retorn al Getafe pel mig, on va dimitir un mes més tard de la seva incorporació-, fet que provoca que l’últim partit que va dirigir com a tècnic rival al Camp Nou es remunti al febrer del 2011.

Els registres del FC Barcelona davant les visites de Quique Sánchez Flores –com a tècnic- a l’Estadi son desfavorables al tècnic madrileny. En els quatre precedents anteriors, els blaugranes van aconseguir dues victòries i dos empats. La temporada 2004/05, els gols de Ronaldinho i Giuly van donar el triomf al Barça de Rijkaard davant el Getafe. Els dos empats van arribar en les dues següents visites de Quique, ambdues com a tècnic del València (2-2 en la 05/06 i 1-1 en la 06/07). En l’últim partit, ja com a entrenador de l’Atlètic de Madrid, un hat-trick de Leo Messi va decantar l’enfrontament per a l’equip dirigit en aquells moments per Guardiola (3-0).

El tècnic de l’Espanyol millora els seus registres davant el FC Barcelona si afegim els resultats obtinguts quan s’ha enfrontat als blaugranes com a local, en què ha aconseguit tres victòries en cinc partits –els dos restants s’han resolt amb victòria culer-. Quique, en la seva etapa com a jugador, tampoc ha obtingut bons resultats en les seves 11 visites al Camp Nou: 8 victòries blaugranes, dos empats i només una victòria per a Quique (durant la temporada 87/88 amb el València per 0 gols a 1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut