Sevilla FC – FC Barcelona – Duel d’alt nivell a Sevilla

Sevilla FC – FC Barcelona – Duel d’alt nivell a Sevilla

(20.45 h, Canal+ Partidazo) Luis Enrique visita el Sánchez Pizjuán per veure’s les cares amb un conjunt de Sampaoli que encadena set triomfs consecutius com a local

Complicat desplaçament a Sevilla per al FC Barcelona, que aquest diumenge visita el Sánchez Pizjuán amb l’objectiu de sumar els tres punts (20.45 h, Canal+ Partidazo). Un triomf que permetria afrontar l’aturada pels diferents compromisos internacionals amb, com a mínim, la mateixa distància respecte del liderat de la taula, que actualment és de dos punts.

Aquest, doncs, és l’objectiu amb què parteixen els blaugranes cap a terres andaluses, on els espera un equip que és quart amb 21 punts, un menys que els de Luis Enrique, i que té aspiracions reals de mantenir-se a la part alta de la taula durant tota la temporada.

Perquè el Sevilla, des de l’arribada del tècnic argentí Jorge Sampaoli, s’ha convertit en un conjunt amb un marcat estil ofensiu al qual, a més, acompanyen els bons resultats. I és que el Sevilla ha guanyat tots els partits que ha jugat com a local a la Lliga i a la Champions, amb un total de set victòries: Espanyol (6-4), Las Palmas (2-1), Betis (1-0), Alabès (2-1) i Atlètic de Madrid (1-0), a la Lliga, i Olympique de Lió (1-0) i Dinamo de Zagreb (4-0), a Europa.

Això sí, sap el que és perdre a casa aquesta temporada. I ho va fer contra el Barça, en l’anada de la Supercopa d’Espanya que es va jugar abans de l’inici de la Lliga, amb un 0-2 gràcies als gols de Suárez i Munir. Per això, Sampaoli assegura: “Hem de sortir concentradíssims per ser competitius, perquè al davant tindrem un dels millors equips del món”. Nasri, que es va perdre el partit contra el Dinamo de Zagreb (4-0), és la gran novetat d’una convocatòria en la qual no entren ni Gabriel Mercado, per sanció, ni Nico Pareja, per lesió.

Assaltar el fortí del Pizjuán

“El Sevilla està tenint un inici espectacular, amb bon futbol i sent molt fort a casa”, ha dit Luis Enrique en les hores prèvies al partit. I, a més, ha afegit: “Si ocupen les primeres posicions a la taula és per mèrits propis. Serà un partit molt difícil i per vèncer haurem de guanyar la partida en totes les línies del camp”.

Per afrontar aquest duel de nivell, i amb les baixes per lesió de Piqué, Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal i Mathieu, l’asturià ha decidit convocar Ter Stegen, Cillessen, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Nili i Marlon. Jordi Masip, per decisió tècnica, es quedarà a Barcelona.

Tot l’equip, però, és conscient que arriba un dels desplaçaments més complicats. Perquè des que el Barça va guanyar en el partit de la Supercopa ja han passat un parell de mesos i el Sevilla ha crescut molt. A banda de la ratxa de triomfs com a local, els precedents de la competició domèstica en els últims anys també ho demostren. Luis Enrique, de fet, visita un estadi que encara no ha pogut fer caure a la Lliga com a entrenador del Barça: la temporada 2014/15 va acabar amb empat (2-2), mentre que el curs passat els blaugranes van perdre per 2-1. Així doncs, tot plegat fa que l’objectiu sigui clar: fer caure el fortí del Pizjuán. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut