Luis Enrique: “És difícil tancar aquest tipus de partits”

Luis Enrique: “És difícil tancar aquest tipus de partits”

El tècnic asturià, que ha fet debutar fins a cinc jugadors del filial amb el primer equip , s’ha mostrat satisfet amb el seu rendiment i ha destacat que l’equip ha tingut oportunitats per guanyar”

El Barça ha marxat del Rico Pérez amb un empat en l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei (1-1). El tècnic Luis Enrique Martínez ha reconegut en roda de premsa que “és difícil tancar aquest tipus de partits” davant un rival que ha sortit amb “una defensa de cinc replegada al darrere”. En aquest sentit, el preparador asturià ha explicat que a l’equip “li ha costat la primera meitat i posicionalment no estàvem massa bé, però a la segona hem estat molt millor, hem rebut en zones més difícils de defensar pel rival i hem tingut oportunitats per guanyar el partit”. I ha afegit: “És evident que no és el resultat que volíem, l’eliminatòria no està tancada i ens costarà a la tornada”.

L’entrenador blaugrana, que ha fet debutar fins a cinc jugadors del filial amb el primer equip, ha expressat, però, que se sent “satisfet amb el rendiment que han donat”. De fet, un dels debutants, Carles Aleñá, ha estat l’autor del gol de l’empat del partit amb un gran xut des de fora de l’àrea: “Estic molt satisfet amb el seu gol, tot i que posicionament encara ha de millorar. Esperem molt d’ell i estarem a sobre perquè segueixi amb la seva progressió”.

El Barça tornarà als entrenaments aquest dijous a la Ciutat Esportiva per preparar el Clàssic d’aquest dissabte. “Un dels millors partits que es poden veure al nostre campionat”, segons Luis Enrique, qui també ha dit que afronten aquest duel “amb molta motivació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut