La llista dels convocats per al Clàssic

La llista dels convocats per al Clàssic

Luis Enrique, que recupera Iniesta, no comptarà amb el lesionat Jérémy Mathieu ni tampoc amb els descartats Rafinha, Aleix Vidal i Masip

Barça i Madrid ja estan a punt per enfrontar-se en un Clàssic apassionant aquest dissabte al Camp Nou. Un partit en què els blaugranes poden retallar les diferències a la classificació i situar-se a només tres punts del lideratge. La consigna al vestidor, doncs, és clara: aconseguir la victòria. D’aquesta manera, el tècnic Luis Enrique Martínez ha fet pública aquest dissabte al matí la llista dels 18 jugadors convocats per afrontar el Clàssic.

Luis Enrique té la gran notícia de la recuperació d’Andrés Iniesta, que és la gran novetat d’una convocatòria en què no hi seran Jérémy Mathieu, per lesió, ni tampoc els descartats Rafinha, Aleix Vidal i Masip.

Així doncs, la convocatòria completa és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut