Masterclass de Rafinha a l'Infantil A

Masterclass de Rafinha a l'Infantil A

El jugador brasiler ha visitat els joves jugadors del planter blaugrana, precisament a la categoria on va arribar ell a la Masia

Rafael Alcántara, Rafinha, va arribar a la Masia amb 13 anys, precisament l'edat que tenen actualment els jugadors de l’Infantil A. És per això que el jugador brasiler ha visitat per sorpresa els futbolistes de l'equip entrenat per Carles Martínez. El '12' del Barça es presenta d'imprevist al seu entrenament, parla amb els joves jugadors i després va a la gespa amb ells. Entre exercici i exercici, els dóna els consells d'algú que ha assolit el somni de tots els jugadors de la Masia: arribar al primer equip.

L'Infantil A blaugrana és líder invicte de la Divisió d'Honor, amb nou victòries en nou partits i amb cinc punts d'avantatge respecte del segon classificat.

El brasiler va iniciar la seva aventura com a blaugrana fa 10 anys, començant per l’Infantil A i passant per tota la resta de categories inferiors, fins que va arribar al filial. Una etapa que recorda amb nostàlgia i estima. Del Miniestadi va fer el salt al futbol professional. Abans d'arribar al primer equip, Rafinha va jugar una temporada al Celta de Vigo. Allà, sota les ordres de Luis Enrique, va créixer i va acabar de formar-se abans de fer el salt al Camp Nou. Va debutar en un partit de Copa del Rei contra l'Hospitalet (9 de novembre del 2011) -abans de l'etapa a Balaídos- i des de llavors ha disputat un total de 60 partits com a blaugrana i ha marcat 9 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut