Luis Enrique: “No hem tingut el premi que mereixíem”

Luis Enrique: “No hem tingut el premi que mereixíem”

El tècnic blaugrana ha elogiat l’equip i l’afició, i ha assegurat que el Barça ha estat “infinitament millor” que el Màlaga, però que no han tingut sort

Després de l’empat a zero contra el Màlaga, Luis Enrique Martínez ha comparegut en sala de premsa i ha lamentat el resultat. En tot cas, però, ha volgut destacar “la fe dels jugadors”, que han buscat el gol de totes les maneres possibles. L’asturià, que no ha volgut comparar el duel d’aquest dissabte amb la derrota contra l’Alabès de fa unes jornades, ha remarcat el plantejament defensiu del rival: “Amb aquesta situació és difícil crear ocasions clares”.

Luis Enrique no ha tingut cap tipus de retret cap a l’equip: “Elogio el meu equip, els meus jugadors i l’afició”. I és que el tècnic ha assegurat que el Barça ha estat “infinitament millor”, però que no han tingut “la sort de cara”. “No hem tingut el premi que mereixíem”, ha afegit en aquest sentit.

A continuació, la resta de declaracions de Luis Enrique després de l’empat contra el Màlaga:

“Som un dels equips més acostumats a jugar contra rivals tancats, però això no significa que sempre ho puguem resoldre”.

“Paco Alcácer ha estat al nivell de tot l’equip: notable alt. Al futbol s’ha de ser coherent; perquè un jugador nou pugui fer gols ha de jugar molts minuts”.

“Quan un equip fa tot el que ha de fer per guanyar, només cal estar més fins en la definició. És l’única crítica constructiva que podem fer”.

“Sempre és positiu recuperar un jugador com Piqué. Té potencial per generar ocasions amb la seva alçada. Hem buscat obrir el camp i intentar centrades”.

“També hem perdut partits amb Messi i Suárez. Les plantilles guanyen els títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut