La convocatòria per afrontar la tornada contra l’Hèrcules

La convocatòria per afrontar la tornada contra l’Hèrcules

Luis Enrique ha fet pública una llista de 16 jugadors en què no hi figuren Piqué, Suárez, Messi i Neymar Jr perquè tenen permís de vacances, el lesionat Mathieu i el descartat per decisió tècnica Ter Stegen

El FC Barcelona afronta aquest dimecres l’últim partit del 2016. I serà un partit important davant l’Hèrcules en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. L’eliminatòria està molt oberta després de l’empat de l’anada (1-1) al Rico Pérez i els blaugranes volen tancar l’any accedint a la fase següent de la competició. Uns vuitens de final que seran els encarregats de donar el tret de sortida a la competició oficial el 2017, en la primera setmana del mes de gener. El campió de les últimes dues edicions vol refermar la seva fortalesa en aquesta competició, en què no ha perdut mai amb Luis Enrique com a tècnic.

Per tot això, el partit d’aquesta nit és molt important i així s’ho prenen la plantilla i el cos tècnic. D’aquesta manera, Luis Enrique ha fet pública la llista dels 16 jugadors convocats per jugar contra l’Hèrcules. Una llista en el qual no hi figuren Piqué, Suárez, Messi i Neymar Jr perquè tenen permís de vacances, el lesionat Mathieu i el descartat per decisió tècnica Ter Stegen.

Així doncs, la convocatòria és la següent: Cillessen, Masip, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut