Messi, pitxitxi en solitari de la Lliga

Messi, pitxitxi en solitari de la Lliga

Amb el doblet marcat a l’Osasuna el crac argentí suma 11 gols al campionat domèstic i se situa per damunt de Suárez que també ha marcat i ha igualat els 10 de Cristiano Ronaldo

Messi s’ha tornat a exhibir per enèsima vegada. Aquest cop qui ha pogut gaudir de la seva qualitat ha estat l’estadi d’El Sadar, on el crac argentí ha fet un doblet per situar-se com a pitxitxi de la Lliga en solitari amb 11 gols. El ‘10’ del Barça, molt insistent durant el partit, ha ofert un repertori de jugades excel·lents i ha fet anar de corcoll la defensa navarresa. Tot i que a la primera meitat s’ha topat dues vegades amb el porter Nauzet, no ha perdonat en la tercera, que ha tingut a la segona meitat amb un toc subtil. Però Messi no n’ha tingut prou i, abans de finalitzar el partit, ha deixat una altra obra mestra, després de superar quatre rivals i marcar per l’escaire.

Aquest ha estat el quart doblet de Messi de la temporada i el tercer que fa a El Sadar en la seva carrera. Tot i que el crac argentí va estar lesionat unes tres setmanes, això no li ha impedit situar-se al capdamunt de la taula del Pitxitxi. A part de Messi, Suárez també ha estat protagonista del partit, ja que ha fet el gol que ha obert el marcador. El crac uruguaià ha marcat per segona jornada consecutiva i ha igualat Cristiano Ronaldo amb 10 gols a la Lliga. D’altra banda, és el sisè cop aquest curs que Messi i Suárez marquen en un mateix partit al campionat domèstic. I és que, quan els dos veuen porteria, l’equip sempre guanya.

La societat golejadora Messi-Suárez

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut