Ernesto Valverde: “Marxem de la gira amb molt bones sensacions”

El tècnic blaugrana ha fet un balanç positiu de l’estada als Estats Units, de l’actitud i el joc de tots els joves i ha assenyalat que l’equip “ha d’aprendre de situacions com les d’avui”

Després de tres partits als Estats Units, el FC Barcelona ha tancat la seva gira amb una derrota injusta a l’últim minut (1-0) contra l’AC Milan. Per a Ernesto Valverde, el d’aquest dissabte ha estat un matx “on hem dominat de principi a fi”, però en el qual “no hem encertat en els ocasions, i hem tingut un desenllaç sorprenent”. El de Viandar de la Vera ha assenyalat que l’equip ha d’aprendre d’aquest tipus de situacions, i s’ha mostrat feliç amb el joc, l’actitud i la pressió desplegada contra la fèrria defensa del Milan.

Qüestionat per les actuacions dels jugadors del Barça B, el tècnic blaugrana ha explicat que “estem molt contents amb la seva resposta i han respòs bé en els partits que han jugat. El millor de tot ha estat la seva  disposició i veure com responien en situacions complicades de partit”, ha assenyalat el tècnic.

Valverde també ha tingut bones paraules per a les tres incorporacions desplaçades als Estats Units, i ha assegurat que “esperàvem que Lenglet, Malcom i Arthur ens ajudessin, i a la gira ho hem constatat”. A més, s’ha congratulat de la recuperació de Rafinha i del gran retorn de Munir a la disciplina blaugrana.

 

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut