Luis Enrique: “Els dos equips voldrem la pilota”

Luis Enrique: “Els dos equips voldrem la pilota”

El tècnic asturià ha destacat la gran capacitat tant ofensiva com defensiva del Vila-real, i ha assegurat que serà un partit amb la possessió molt disputada

El FC Barcelona visita aquest diumenge El Madrigal (20.45 h) per enfrontar-se al Vila-real en la 17a jornada de Lliga, en què els blaugranes intentaran aconseguir la primera victòria d’aquest 2017. El tècnic asturià Luis Enrique Martínez ha destacat a la roda de premsa que “el Vila-real és un equip amb capacitat de joc ofensiu però, alhora, amb una bona fiabilitat defensiva”. A més, ha afegit: “Tots dos equips voldrem la pilota i dominar la possessió serà clau”.

A continuació repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:  

 • “Afrontem aquest partit davant el Vila-real sabent el nivell que tenen com a equip. Són el conjunt que menys gols ha encaixat, amb un gran treball del seu entrenador, que el fa ser el Vila-real d'aquests últims anys. Un equip ofensiu amb capacitat per marcar però alhora rocós i amb una gran defensa”.
 • “Hi anem amb la intenció de sumar els 3 punts, i necessitarem una gran nit per a això, serà un partit difícil. És un rival que està a dalt, fent bé les coses”.
 • “Serà complicat, ells volen la pilota igual que nosaltres. Necessitarem una molt bona pressió, i haurem de ser fiables i precisos en les possessions de pilota. Dominar la possessió davant un rival així serà clau”.
 • “A Bilbao vam estar a un bon nivell, creant moltes ocasions. L'equip va merèixer molt més, no canvia res el plantejament per al següent partit independentment del que hagi passat a San Mamés”.
 • “Qualsevol cosa que afavoreixi el col·lectiu arbitral, l'espectacle del futbol i protegeixi el futbolista, hi estic a favor”.
 • “Al llarg dels partits, i quan no aconsegueixes el que vols, és normal estar enfadat, però els jugadors van saber controlar molt bé la tensió”.
 • “Hi ha marge d'error però no estem en la posició on volem estar, però hem de guanyar per posar pressió al líder i intentar caçar-lo”.
 • Neymar Jr està bé, sempre ha demostrat maduresa per superar tot tipus de situacions, segur que marcarà gols. Està tenint un rendiment molt positiu”.
 • “Els àrbitres cal ajudar-los, és molt complex decidir en dècimes de segon. És un treball molt difícil”.
 • “Vaig veure una actitud molt positiva de tot l'equip a Bilbao, amb tancament d’espais sense pilota, situacions de pressió alta, bona distància entre les línies... Una gran actitud de tot l'equip”.
 • “Hi ha equips que et poden generar dificultats pressionant alt, però també quan esperen enrere amb molts jugadors. No hi ha una fórmula màgica”.
Força Barça
Força Barça
Tanca l'article