Leo Messi, segon classificat al premi The Best de la FIFA

Leo Messi, segon classificat al premi The Best de la FIFA

El crac argentí queda un esglaó per darrere de Cristiano Ronaldo i per davant de Griezmann en el podi

Leo Messi ha quedat segon en la classificació del premi The Best que atorga la FIFA al millor jugador del món. Aquesta és la primera edició del nou guardó de la FIFA que fins ara s’havia unificat amb la revista France Football que entregava el FIFA Pilota d’Or i que Messi n’és el màxim guanyador de la història amb cinc guardons. D’aquesta manera, enguany la Pilota d’Or l’ha entregada la publicació francesa, mentre que la FIFA ha canviat de nom a l’antic FIFA World Player que havia entregat abans de la unió dels dos premis i l’ha anomenat The Best.

A la gala celebrada aquest dilluns a Zuric, Cristiano Ronaldo s’ha imposat en el The Best, seguit de Messi i Griezmann que ha quedat tercer. Tot i ser la primera edició d’aquest premi, el cert és que Messi ha estat sempre entre els tres millors jugadors del món des del 2007 i del 2009 al 2012 -ambdós inclosos- va aconseguir el premi de manera consecutiva. Un fet només a l’alçada del millor de tots els temps. En l'edició del primer The Best, Cristiano Ronaldo ha guanyat amb el 34.54% dels vots, mentre que Messi ha quedat segon amb el 26.42%. Griezmann, per la seva banda, ha quedat més enrere i ha quedat en el tercer lloc del podi amb el 7.53% dels vots.

Molt a prop ha quedat Neymar Jr de Griezmann. I és que el brasiler ha quedat quart classificat amb el 6.23% dels vots, mentre que Suárez ha estat cinquè amb el 5.11%. D'aquesta manera, el Barça situa a tres jugadors blaugrana en el top 5 del premi The Best. Durant la gala, també s'ha anunciat l'onze ideal per la FIFA en què Piqué, Iniesta, Suárez i Messi han estat els representants blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut