Primera sessió de la setmana pensant en Anoeta

Primera sessió de la setmana pensant en Anoeta

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat a la Ciutat Esportiva per preparar el duel de Copa del Rei davant la Reial Societat

El FC Barcelona torna a la feina. Després de dos dies de descans, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el duel de Copa del Rei davant la Reial Societat. A més, també hi han estat presents Carbonell, Kaptoum i Mujica, del Barça B.

El conjunt blaugrana, que arriba després de vèncer amb contundència la UD Las Palmas en el darrer matx de Lliga (5-0), visitarà Anoeta en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Els homes de Luis Enrique viatgen a un dels estadis que més ha costat vèncer en els darrers anys amb la intenció d’encarrilar els pas a les semifinals de la competició.

Un partit davant la Reial Societat on no hi serà Rafinha Alcántara, que té una elongació al bíceps femoral de la cama dreta. El duel tindrà lloc aquest dijous a les 21.15 hores a Sant Sebastià. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut