El moment dolç de Denis Suárez amb el Barça

El moment dolç de Denis Suárez amb el Barça

El migcampista gallec, autor de tres gols en només quatre dies, està brillant en el seu primer any al primer equip blaugrana

L’última setmana del Barça ha estat marcada per la ratxa de victòries i per la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei, i ha tingut diversos noms propis. Un d’aquests, el de Denis Suárez. El gallec es va estrenar com a golejador blaugrana el diumenge passat a Ipurua en obrir la golejada contra l’Eibar (0-4). Només tres dies després, en la visita de la Reial Societat a la Copa, el migcampista va ser titular i va confirmar la seva particular setmana dolça en inaugurar i tancar el triomf que va donar l’accés a les semis (5-2).

La brillantor dels dos últims partits confirma un inici de temporada molt prometedor del jove migcampista. El ‘6’ del Barça va arribar aquest estiu al primer equip del Barça després de despuntar al filial i de dos grans anys de cessió al Sevilla, primer, i al Vila-real, després. Al Sánchez Pizjuán i al Madrigal va madurar com a jugador i es va guanyar un lloc a l’equip de Luis Enrique. Encara és aquell noi tímid que brillava al Miniestadi amb 19 anys, però ara, amb 23 acabats de fer, és un futbolista més experimentat.

Format a les categories inferiors del Celta –on va arribar a debutar amb el filial–, amb 17 anys va fer les maletes per jugar a l’acadèmia del Manchester City. D’allà, Denis va passar al Barça B, i la progressió ha estat constant fins a l’actualitat. Té molt camí per endavant, i així ho veu el cos tècnic del Barça. El gallec ha anat guanyant protagonisme a mesura que ha avançat la temporada, i fins al moment ja ha disputat 25 partits. Els tres gols en els dos últims enfrontaments només confirmen la gran aportació de Denis en un mig del camp amb molts efectius i perfils diferents. Davant les baixes per lesió d’Iniesta, Sergio i Rafinha, el rendiment de la resta de migcampistes està a l’alçada per afrontar un calendari d’allò més exigent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut