Luis Suárez: “Hauríem d’haver reaccionat abans

Luis Suárez: “Hauríem d’haver reaccionat abans"

El davanter blaugrana, que ha marcat l’únic gol culer davant el Betis, diu que han de fer “autocrítica”

El FC Barcelona ha empatat al Benito Villamarín (1-1) i Luis Suárez ha analitzat el partit en zona mixta. L’uruguaià ha marcat el primer i únic gol blaugrana després d’un llançament amb la dreta des del centre de l’àrea al minut 90, al temps de descompte, amb assistència de Lionel Messi. En relació amb el partit, Suárez ha afirmat: “El rival juga i no hem de treure-li mèrits. Ens hauríem d’haver reaccionat abans”. A més, el davanter creu que l’equip hauria pogut guanyar l’enfrontament: “Hem fet mèrits per endur-nos-el. Després de l’1-0 hem tingut algunes ocasions, però això és el futbol”. Després d’analitzar el matx davant el Betis, assegura: “Som conscients que no hem fet un bon partit i hem de fer autocrítica”. “Estàvem obligats a guanyar i ara el que hem de fer és dependre que els de dalt perdin”, afegeix.

Qui també ha fet declaracions ha estat Aleix Vidal. El defensa ha parlat sobre l’acció del gol que s’ha reclamat i que l’àrbitre no ha xiulat: “Quant al segon gol, sí que es veu clar que la pilota no entra, però el primer, sí. És un error molt greu però al final la culpa no és d’ells, perquè si fessin servir l’ull de falcó no n’estaríem parlant”. Tot i això, Vidal ha afirmat: “No ha estat el millor partit, no hem d’enganyar-nos. El míster ha intentat corregir el que havia de corregir perquè l’equip millorés, i s’ha notat una reacció”. Per acabar, ha afegit: “Potser hem començat a ficar-nos dins el partit quan ens han marcat el gol, però tot i això ens hauríem pogut endur els tres punts”.

A continuació, repassem la resta de declaracions que han fet alguns dels jugadors blaugrana davant dels mitjans de comunicació.

Ter Stegen:

“El nostre objectiu sempre és guanyar. Avui no ha funcionat com volíem, però hem d’aprendre que hem fallat i, després, mirar cap endavant per fer-ho bé en el pròxim partit”.

“Crec que en la jugada amb Rubén Castro ho he fet bé, perquè estava mirant si hi havia algú amb ell i m’he avançat. Aquests moments són bons per a mi, però el que importa és el resultat, i avui no ha estat el que volíem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut