Umtiti, Dembélé i Vermaelen passen a semifinals

La selecció francesa i la belga es veuran les cares en una de les dues semifinals del Mundial de Rússia després de superar a l'Uruguai (0-2) i al Brasil respectivament (1-2)

La França d’Umtiti i Dembélé i la Bèlgica de Vermaelen caminen cap a les semifinals del Mundial de Rússia a costa de l’Uruguai de Luis Suárez (2-0) i el Brasil de Coutinho i Paulinho (1-2). D'aquesta manera, i a l'espera del que faci la Croàcia de Rakitic aquest dissabte contra Rússia (20.00 hores), les semifinals del Mundial tindran a tres blaugranes.

Eficàcia francesa

Les forces del partit han estat igualades. Però s’han trencat amb els dos gols francesos. Abans del 0-1 de Varane, la selecció del ‘9’ blaugrana havia adoptat un comportament més defensiu i havia cedit la pilota a França. I quan ha hagut de remuntar el resultat advers, s’ha avocat a l’atac. Però s’ha trobat amb la segona diana ‘bleu’, obra de Griezmann.

El '23' i el '9' blaugranes han estat titulars amb les seves respectives seleccions i han disputat els 90 minuts de partit. Dembélé ha sortit als instants finals de matx.

Partit obert amb una Bèlgica més efectiva

El duel entre el Brasil i Bèlgica ha donat pas a un partit vibrant en tot moment i en què el conjunt de Vermaelen -ha disputat els darrers 10 minuts del matx- s'ha avançat en la sortida d'un córner amb una diana en pròpia porteria de Fernandinho. Tot i la diana del conjunt belga, el matx s'ha mantingut obert i amb ocasions per a les dues seleccions. Coutinho ha disputat els 90 minuts, mentre que Pa

A la mitja hora de joc, Lukaku ha tornat a demostrat el bon joc de Bèlgica en un contracop que ha definit De Bruyne amb un gran xut creuat i potent des de la frontal de l'àrea. Amb el 0-2, però, el Brasil ha gaudit de diverses ocasions per igualar el marcador. Renato Augusto al minut 75 ha posat emoció en els darrers compassos del matx al aprofitar una gran assistència de Coutinho i situar de cap l'1-2 definitiu. El dimarts 10 de juliol a l’Estadi Sant Petersburg (20.00 hores), França i Bèlgica es disputaran una plaça per a la gran final del Mundial.