Luis Enrique:

Luis Enrique: "Han estat molt superiors"

El tècnic asturià ha fet autocrítica i ha destacat el gran partit dels parisencs, al·legant que "han estat millors tant com a equip com individualment"

El FC Barcelona ha patit un cop dur a París després de caure per 4-0 davant el PSG d'Unai Emery. El tècnic dels blaugranes, Luis Enrique Martínez, ha destacat en roda de premsa que "el rival ha estat superior, han guanyat gairebé tots els duels i han estat més efectius". "El resultat reflecteix el que ha estat el partit", ha afegit.

A més, Luis Enrique ha afegit: "Això és futbol, ​​és un esport que té la seva complexitat, i quan un rival està millor que nosaltres amb pilota i sense pilota, pot passar això. El PSG s'ha replegat bé, ens ha pressionat alt. Ha estat una nit nefasta. Han demostrat un gran potencial ofensiu, però també molt sacrifici defensiu. Com a bloc han estat millors i en l'àmbit individual també han guanyat gairebé tots els duels".

"A la primera meitat hi ha hagut dues fases: l'inici ha estat clarament d'ells, però després en els següents 15 minuts hem aconseguit combinar més, tenint la pilota i creant alguna ocasió", ha afegit Luis Enrique. Quant al sistema, l'asturià ha destacat: "A la segona part hem intentat canviar a un 4-2-3-1, amb Leo Messi pel centre. En aquest segon temps hem intentat millorar la nostra versió i fer un gol per anar amb més opcions a Barcelona, ​​però no ha pogut ser així".

Finalment, Luis Enrique també ha parlat d'una possible remuntada, al·legant: "Queda la meitat de l'eliminatòria. Serà molt complicat però podem somiar amb això i en un escenari diferent. Som un equip que ha demostrat al llarg de les temporades que sabem fer bons partits, hi haurà poques opcions però en tindrem".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut