El partit de Ter Stegen contra el Leganés

El porter alemany va fer cinc aturades de mèrit per ajudar el FC Barcelona en el triomf contra l’equip madrileny

Si Leo Messi va ser clau amb els gols en el triomf del FC Barcelona contra el Leganés (2-1), Marc-André Ter Stegen ho va tornar a ser amb la seva actuació sota pals. Tot i que no va poder mantenir la porteria blaugrana a zero, sí que va ser decisiu i determinant en la victòria, amb cinc aturades de molt mèrit en moments clau.

Especialment davant d’El Zhar, quan li va guanyar la partida en tres ocasions. Les primeres, en una doble ocasió al minut 17, mentre que abans del descans va blocar-ne una altra (min 45).

Després del pas per vestidors, també es va fer gran davant Guerrero (min 55) i davant Gabriel, que va rematar amb el pit (min 82). Així doncs, el gol que va fer Messi al 90 va ser el determinant, però també ho va ser la nova mostra de reflexos del porter alemany del FC Barcelona.