FC Barcelona – Sporting de Gijón: Tres punts obligats

FC Barcelona – Sporting de Gijón: Tres punts obligats

(19.30 hores, beIN LaLiga) Els de Luis Enrique afronten el primer de tres partits seguits al Camp Nou davant el conjunt asturià amb l’obligació de guanyar per continuar perseguint el liderat de la Lliga

Nova jornada de Lliga per al FC Barcelona. Després del gran triomf assolit al Vicente Calderón diumenge passat (1-2), els blaugranes tornen a jugar al Camp Nou davant un Sporting de Gijón que arriba necessitat de punts. El Barça té l’obligació de guanyar si vol continuar perseguint el liderat de la Lliga. Aquest serà el primer de tres partits consecutius a l’Estadi en una setmana. I és que el Barça rebrà també dissabte al Camp Nou el Celta, mentre que dimecres vinent haurà d’afrontar la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions davant el PSG, en què haurà d’intentar buscar una remuntada històrica.

Abans de tot això, però, l’únic objectiu és superar els asturians. Un rival que arriba a Barcelona amb un nou tècnic respecte al partit de la primera volta a El Molinón. Rubi es va fer càrrec de l’equip fa poc més d’un mes i ha aconseguit cinc punts en sis partits. De fet, en l’última sortida els asturians van aconseguir la victòria de l’estadi del Leganés (0-2), mentre que en l’última jornada van aconseguir un empat valuós (1-1) davant d’un els equips més en forma de la Lliga, el Celta, que precisament visitarà el Camp Nou dissabte vinent.

El conjunt asturià se situa en zona de descens, concretament en la divuitena plaça a dos de la salvació, que la marca el Deportivo de La Corunya. Per aquest motiu, Luis Enrique no es refia ni un pèl de l’Sporting perquè “és un rival perillós per la necessitat de sumar punts per sortir de la zona de descens”. El preparador blaugrana que no podrà comptar per a aquest partit amb els lesionats Aleix Vidal –de llarga durada- i Mathieu, tampoc ho farà amb Arda, que tot i rebre l’alta al mateix temps que Mascherano –és la novetat a la llista– encara no hi serà. Masip, per decisió tècnica, també ha quedat descartat.

Rubi, per la seva banda, arriba a Barcelona amb 20 jugadors convocats i haurà de descartar-ne dos abans del partit. El tècnic català ha explicat que per tenir possibilitats d’aconseguir puntuar davant el Barça “s’ha de tenir el dia i estar molt precís”, sabent de la dificultat que té fer això i més al Camp Nou. L’única baixa de l’Sporting serà Jorge Meré per sanció. El Barça vol seguir sumant de tres en tres. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut