Gerard Piqué: “Veig la Lliga molt possible; queden molts partits i la distància és curta”

Gerard Piqué: “Veig la Lliga molt possible; queden molts partits i la distància és curta”

“Ens agrada atacar i som un equip molt ofensiu”, ha comentat el central blaugrana sobre el sistema utilitzat per l’equip en la victòria contra el València

Gerard Piqué ha valorat en zona mixta la victòria del FC Barcelona contra el València (4-2) al Camp Nou. El partit ha estat una exhibició ofensiva de l’equip, que ha tornat a jugar amb un 3-4-3. “Ens agrada atacar i som un equip molt ofensiu, però això òbviament provoca que hi hagi més espais al darrere. Ser defensa del Barça és molt difícil perquè és un equip únic, no n’hi ha cap altre que prengui tants riscos”, ha explicat Piqué.

La victòria contra el valencians deixa l’equip de nou a dos punts del primer classificat, que encara té un partit pendent. El defensa català s’ha mostrat satisfet pel triomf i confiat de les opcions de l’equip fins al final del campionat: “Veig la Lliga molt possible. Queden molts partits i la distància amb el líder és curta”.

Un dels gran protagonistes del matx ha tornat a ser Leo Messi, que ha marcat dos dels quatre gols blaugrana. Per Piqué, els números de l’argentí són excepcionals: “Estem davant del millor jugador de la història. Ens ha habituat a això i sembla que sigui normal, però sabem que quan ell no hi sigui això serà molt difícil de repetir”.

El ‘3’ del Barça ha tingut també paraules d’elogi per a Suárez, que ha estat l’encarregat d’estrenar el marcador amb un gran gol, després d’un servei de banda de Neymar. “És un jugador molt especial en la seva posició, t’aporta molt. T’aguanta la pilota, és un incordi per a la defensa rival, està en la primera línia de pressió i, a més, fa un munt de gols. És una garantia a dalt”, ha afirmat.

També s'ha referit a alguns xiulets sentits quan André Gomes ha saltat al camp: "No ajuda a l'equip ni al jugador que la gent xiuli un jugador abans que entri al camp. Una cosa és que es recrimini una mala actuació però xiular abans de jugar fa baixar la moral i la confiança a la persona. Estic molt molest".  

A continuació, repassem altres declaracions dels jugadors del FC Barcelona:

Samuel Umtiti

“Estic content per haver pogut aconseguir aquesta victòria i haver pogut participar-hi com a titular, però és tot l’equip qui fa el treball. Espero que la ratxa continuï”.

“És veritat que amb aquest sistema (el 3-4-3) estem més exposats defensivament. Hem de saber trobar l’equilibri necessari entre defensa i atac. En qualsevol cas, el més important és que hem pogut guanyar”.

“Quan vam perdre l’últim partit a Riazor, sabíem que havíem de guanyar aquest. Ara tenim ganes que passin ja aquests partits de seleccions perquè després poden passar coses molt bones”.

Andrés Iniesta

“Hem controlat gairebé tot el partit. Ells han tret profit d’un córner i d’un contraatac en què ens han trobat una mica desordenats, però l’equip ha estat bé, ha mogut bé la pilota, ha tingut bon ritme i en línies generals hem d’estar contents”.

“Si volem, sempre podem trobar alguna cosa, però això no treu que hem fet un gran partit i, al final, en una de les moltes ocasions que hem tingut, hem pogut fer el quart. Diego Alves ha tornat a fer parades providencials”.

“L’equip ha fet un gran partit i continuem en la lluita. Es tracta de no fallar per si punxen els que estan a dalt. Queden poques jornades, però la nostra obligació és lluitar fins al final per aquesta Lliga”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut