Les 10 dades de les visites blaugrana a Màlaga

Les 10 dades de les visites blaugrana a Màlaga

Descobreix els registres històrics de les visites del Barça a Màlaga i els noms propis que han deixat els 16 partits previs entre els dos equips
  • El Màlaga, sota l’actual denominació, es va fundar l’any 1994 i va arribar a la màxima categoria el 1999. En els 16 partits en què els blaugranes han visitat la Rosaleda han obtingut 10 victòries –una d’elles, a la Copa-, cinc empats i tant sols una derrota –a l’any 2003-.
  • Oleguer Presas va marcar el seu primer i únic gol com a blaugrana a la Rosaleda en la victòria blaugrana per 0-4 del curs 2004/05. La casualitat va fer que ho aconseguís allà on va debutar –a la Lliga- sota les ordres de Frank Rijkaard, dues temporades abans.
  • El FC Barcelona s’ha enfrontat, en aquesta segona volta, a tres dels rivals davant els què es van deixar punts a l’inici del campionat: Alabés, Atlètic de Madrid i Celta, derrotant-los per 0-6, 1-2 i 5-0 respectivament. El Màlaga, el passat mes d’octubre, va arrancar un empat sense gols a l’Estadi.
  • Els homes del tècnic asturià han aconseguit 27 dels darrers 30 punts en joc: amb nou victòries, la derrota a Riazor ha sigut l’única punxada dels blaugranes a la Lliga des del passat mes de febrer.
  • Ibrahim Afellay va anotar el seu únic gol a la Lliga a la victòria, per 1-3, aconseguida a la darrera jornada del campionat 2010/11. El migcampista holandès va fer el momentani 1-2 en un partit en què els blaugranes van afrontar com a campions d’aquell curs.
  • Charles, un dels principals perills en atac del Màlaga, va ser deixeble de Luis Enrique al Celta (2013-14), sent un dels màxims anotadors d'aquell equip amb 12 gols a la Lliga.
  • El gol més matiner dels blaugranes a La Rosaleda es va produir la temporada passada, quan Munir va avançar els de Luis Enrique quan només havien transcorregut 63 segons de partit.
  • Francesc Arnau i Javier Saviola també han vestit les dues samarretes: mentre el porter català va desenvolupar la major part de la seva trajectòria a Màlaga, el davanter argentí va formar part de l’equip que va arribar fins als quarts de final de la Lliga de Campions a la temporada 2012/13.
  • El Màlaga es troba a la quinzena posició i arriba al partit després de la victòria obtinguda a Gijón (0-1). Míchel, nouvingut a la banqueta, espera canviar la mala dinàmica de l’equip a la Rosaleda on l’equip suma cinc derrotes consecutives en els darrers sis partits.
  • Sandro Ramírez és el màxim golejador del Màlaga, amb vuit gols. L’ex davanter del Barça a les primeres dues temporades de Luis Enrique a la banqueta, va abandonar el Club aquest estiu i va fitxar pel conjunt andalús per tres temporades.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut