Sergi Roberto assoleix els 150 partits com a blaugrana

Sergi Roberto assoleix els 150 partits com a blaugrana

El polivalent futbolista de Reus ha arribat a la xifra rodona com a jugador del FC Barcelona després de disputar el Clàssic contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu

Sergi Roberto continua entrant en la història del FC Barcelona. El ‘20’ blaugrana, amb la disputa del Clàssic d’aquest diumenge, ha assolit la xifra de 150 partits amb la samarreta culer, uns grans registres tenint en compte que només té 25 anys. El jugador de Reus va debutar amb el primer equip el 10 de novembre del 2010 (Barça 5-1 Ceuta, 1/16 de Copa del Rei), substituint Maxwell als 66 minuts de joc, i des de llavors la seva progressió ha estat absoluta.

A part del seu debut a la Copa, el blaugrana es va estrenar a la Lliga de Campions precisament al mateix territori on ha disputat el seu 150è partit amb el FC Barcelona: al Santiago Bernabéu. Aquell cop, els culers van vèncer el Reial Madrid per 0-2 a les semifinals de la Champions 2010/11 amb un doblet de Leo Messi.

El seu primer gol oficial amb el Barça, però, no va arribar fins a la temporada 2011/12, quan va aconseguir anotar des de la frontal davant el BATE Boríssov a la fase de grups de la Champions. En total, Sergi Roberto suma sis gols en totes les competicions, tres a la Lliga de Campions i tres a la Copa del Rei.

Pel que fa als seus 150 partits, 92 són a la Lliga, 28 a la Copa del Rei, 25 a la Lliga de Campions, 2 a la Supercopa d’Espanya, 1 a la Supercopa d’Europa i 2 al Mundial de Clubs. El balanç total d’aquests 150 duels és de 115 victòries, 17 empats i 18 derrotes. Sens dubte, uns grans registres d’un Sergi Roberto que afronta el seu quart curs com a jugador del primer equip, però el setè des que va debutar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut