Messi, Suárez i Neymar formen el trident més letal d’Europa

Messi, Suárez i Neymar formen el trident més letal d’Europa

Els tres davanters sumen 90 gols aquesta temporada i 46 assistències entre els tres, unes dades molt per sobre de les de la resta de tridents de les principals lligues europees

Messi, Suárez i Neymar Jr estan en un gran estat de forma. Els tres davanters han estat els grans protagonistes de les últimes victòries del FC Barcelona, ja que hi han contribuït amb 23 gols dels últims 33. De fet, els blaugranes han guanyat vuit dels nou últims partits, un dels quals la increïble remuntada històrica per 6-1 davant el PSG que va donar al Barça l’accés als quarts de final de la Lliga de Campions. El trident, aleshores, va participar-hi amb quatre gols: dos de Neymar Jr, un de Suárez i un altre de Messi.

El trident ja acumula 90 dianes aquesta temporada entre totes les competicions. Messi, amb 43, és el màxim realitzador, pitxitxi a la Lliga i també a la màxima competició continental. Ningú marca més que Messi. Suárez suma un total de 32 gols i encadena cinc partits marcant de manera consecutiva obrint el marcador blaugrana. Neymar Jr tampoc perd pistonada, i després de marcar el seu 15è gol aquesta temporada ha arribat ja a la xifra de 100 dianes amb la samarreta del FC Barcelona. Són unes xifres espectaculars per a un trident inigualable. Cap trident ofensiu s’apropa als seus registres, i estan a només deu gols de superar per tercera vegada la xifra centenària de gols. Un fet espectacular que explica per què el Barça encara té opcions de fer el triplet.

El segon trident més letal d’Europa després del del Barça és el del PSG, amb 65 gols, el qual està format per Cavani, Lucas Moura i Di María; el del Reial Madrid, amb 59 dianes, és el tercer més golejador. El Bayern de Munic i el Nàpols ocupen el quart i el cinquè lloc, respectivament.

Líders també en assistències

A banda de la capacitat insaciable en l’olfacte golejador dels tres mags blaugrana, també s’ha de tenir en compte la generositat en les assistències. I és que tots tres n’acumulen un total de 46. Neymar, amb 19, és el que més assisteix, i Suárez, amb 14, i Messi, amb 13, el segueixen. El Nàpols, amb 28, és l’equip que té el trident amb les xifres d’assistències que més s’hi apropen, amb la meitat que el del FC Barcelona, cosa que confirma que el Barça disposa del millor trident del panorama futbolístic mundial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut