Recuperació mirant a Màlaga

Recuperació mirant a Màlaga

Els jugadors disponibles del primer equip i Kaptoum, Carbonell i Aleñá, del Barça B, s’han exercitat aquest dijous al camp Tito Vilanova

Després de la golejada al Sevilla al Camp Nou (3-0) el Barça ja pensa en la següent cita d’aquest dissabte davant el Màlaga (20.45 hores, Movistar Partidazo). Els blaugranes van realitzar una exhibició de futbol aquest dimecres a l’Estadi i van resoldre el partit de manera fulminant en vuit minuts durant la primera mitja hora de joc. Sobretot, gràcies a un espectacular Suárez –golàs de xilena–  i als dos gols de Messi, que tornava amb l’equip després de l’aturada de seleccions i el partit de sanció per acumulació de targetes. El calendari del mes d’abril, però, és tan exigent que gairebé no hi ha temps per assaborir les victòries.

D’aquesta manera, els blaugranes s’han exercitat aquest dijous amb la mirada posada en el partit davant el conjunt andalús a La Rosaleda. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i que ha servit de recuperació per als titulars. L’entrenament dirigit per Luis Enrique també ha comptat amb els jugadors del Barça B Kaptoum, Carbonell i Aleñá, ahir debutant amb el primer equip al Camp Nou.

El Barça es tornarà a exercitar aquest divendres en el que serà l’últim entrenament per preparar el duel davant el Màlaga (11 hores), i posteriorment, Luis Enrique atendrà els mitjans en roda de premsa en la prèvia del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut