Umtiti: “La Juventus és un conjunt fort que pot guanyar qualsevol equip”

Umtiti: “La Juventus és un conjunt fort que pot guanyar qualsevol equip”

El defensa blaugrana adverteix del potencial de la Vecchia Signora en una entrevista a la UEFA en què assegura que serà “un gran partit”

Samuel Umtiti coneix bé el Juventus. El d’aquest dimarts al Juventus Stadium no serà el primer duel del defensa francès contra el conjunt italià a la Lliga de Campions, i Umtiti ha analitzat el rival, la seva arribada al Barça i la temporada dels blaugranes en una entrevista a la UEFA. “Haurem de jugar molt bé, tenen una gran defensa. M’agraden molt Bonucci, Chiellini i Barzagli”, afirma Umtiti, conscient de la dificultat del compromís d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Sobre la seva arribada al Barça, el defensa francès assegura que “fitxar pel Barça és un somni de la infància fet realitat”. Umtiti va seguir el mateix camí que Éric Abidal, canviant Lió per Barcelona. “L’Éric és un referent per a mi, tenim moltes semblances i espero assolir els mateixos èxits que ell al Barça”. El jugador francès declara que se sent totalment dins de l’equip. Pel que fa a les possibilitats del Barça aquesta temporada, sentencia: “Si fem el que hem de fer, podem arribar molt lluny. Ho tenim a les nostres mans”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut