La Juventus guanya el Chievo a la Sèrie A (2-0)

Un doblet d’Higuaín dóna els tres punts al líder de la Lliga italiana tres dies abans d’enfrontar-se al Barça en l’anada de quarts de final de la Lliga de Campions

La Juventus, rival del Barça als quarts de final de la Champions i líder de la Sèrie A, ha guanyat el seu duel contra el Chievo corresponent a la 31a jornada de la lliga italiana. Després de dos partits consecutius contra el Nàpols, els torinesos s’han imposat (2-0) a un equip de la zona mitjana de la classificació gràcies a dos gols d’Higuaín, un a cada part. El tècnic Massimiliano Allegri ha fet alguna rotació, sobretot en defensa, però ha mantingut bona part dels titulars habituals sobre el camp.

La Vecchia Signora ha dominat el partit des de l’inici, i ha gaudit de les primeres ocasions passat el quart d’hora amb dos xuts des de fora de l’àrea, de Khedira i Dybala, que han fet intervenir el porter Seculin. Han estat avisos del que vindria només uns minuts més tard, el primer gol dels locals. Una bona passada de Dybala, després de desfer-se del seu defensor i arribar a línia de fons, l’ha rematat Higuaín al primer toc (1-0, minut 23). La dinàmica ha estat la mateixa fins al descans, al qual s’ha arribat amb aquest mínim avantatge.

La segona meitat ha començat igualada, amb un Chievo voluntariós que, malgrat que no ha disposat de grans ocasions, era capaç d’apropar-se a l’àrea rival. Tot i això, els torinesos, que han acabat jugant amb tres centrals –una de les seves variants tàctiques–, han gaudit de moltes més oportunitats per marcar que els visitants. Finalment, al minut 83 Higuaín ha marcat el segon gol, que donava tranquil·litat al seu equip.

Amb aquesta victòria la Juventus ha eixamplat la diferència respecte de la Roma, segon classificat a nou punts, tot i que encara té pendent un partit. El proper matx de la Vecchia Signora és l’anada de Champions contra el Barça. Abans de visitar el Camp Nou jugarà contra el Pescara a la Sèrie A.