Recital d’aturades de Ter Stegen en el Clàssic de Lliga al Bernabéu

Recital d’aturades de Ter Stegen en el Clàssic de Lliga al Bernabéu

El dia del seu debut a l’estadi del Reial Madrid, el porter alemany és clau amb un total de 12 aturades, uns registres històrics que cap porter blaugrana ha assolit des de com a mínim la temporada 2003/04

En el triomf històric al Clàssic de Lliga jugat al Bernabéu (2-3) no només Leo Messi va ser una peça cabdal. Perquè si el gol del crac argentí al minut 92 va permetre que el FC Barcelona sumés els tres punts contra el Reial Madrid va ser, en part, gràcies a que prèviament Marc-André Ter Stegen havia fet feina. Malgrat encaixar dos gols, el porter alemany va fer un dels seus millors partit com a blaugrana, el dia que debutava al Bernabéu en un Clàssic, i va ser determinant.

En una exhibició de reflexes, les estadístiques van comptabilitzar fins a 12 aturades de Ter Stegen –Keylor Navas, amb 6, tampoc se’n va quedar curt-. Les més destacades, un xut potent amb rosca de Cristiano Ronaldo (min 21) i un parell de míssils enganxats al pal de Modric (min 35) i Kroos (min 48), que van ser els prolegòmens d’una aturada espectacular a l’estil porter d’handbol davant un cop de cap de Benzema (min 53) i d’un blocatge a contrapeu després d’una rematada d’Asensio al primer pal (min 72).  

El porter alemany, però, va ser un més dins del joc de l’equip, especialment creant superioritats en la sortida de la pilota des del darrera, ja que va fer més del doble de passades bones que el seu homòleg de la porteria blanca, amb un total de 36. També va ser el blaugrana que més pilotes va recuperar, amb 14.

Uns registres històrics

Aquesta temporada, de moment, cap porter ha assolit uns números iguals a la Lliga. A més, i a banda de ser el seu millor registre des que és blaugrana, les 12 intervencions que va tenir contra el Reial Madrid són el major número d’aturades d’un porter del Barça en un partit de Lliga o Champions des de, com a mínim, la temporada 2003/04. Un autèntic rècord que confirma la importància d’un Ter Stegen que no para de créixer. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut