Luis Enrique: “Hem sabut superar molt bé la pressió”

Luis Enrique: “Hem sabut superar molt bé la pressió”

“Hem sabut llegir molt bé el partit i hem estat molt compactes els 90 minuts per ser clars mereixedors del triomf”, ha afirmat el tècnic asturià

Luis Enrique Martínez ha sortit satisfet de la victòria del FC Barcelona davant l’Espanyol (0-3). Un triomf vital per continuar liderant la Lliga i pressionar el Reial Madrid, que havia guanyat també aquest dissabte. L’escenari del partit exigia al Barça molta concentració i saber trobar solucions en la sortida de la pilota davant el plantejament dels blanc-i-blaus.

“Hem sabut superar molt bé la pressió. L’equip ha llegit molt bé el partit, hem estat compactes els 90 minuts”. “Una de les coses més importants és com hem superat aquest tipus de pressió, que costa molt. Sobretot perquè l’hem de resoldre molt a prop de porteria, amb el risc que suposa que puguis cometre algun error”, ha afirmat Luis Enrique en roda de premsa davant els mitjans. I ha afegit: “Ha estat una victòria merescuda”.

"L’equip ha estat prou madur per identificar totes les fases del partit"

“Si no estem com hem estat pel que fa a ritme i intensitat per desgastar el rival, que pressionava molt bé, no hi ha possibilitat de guanyar. Estic encantat amb el rendiment de l’equip a la primera meitat, i també a la segona, en què hem trobat més espais”, ha asseverat l’asturià.

El preparador culer ha explicat que l’equip blaugrana “ha sabut controlar perfectament les emocions en un derbi amb intensitat per part dels dos equips”. Luis Enrique ha destacat que “l’equip ha estat prou madur per identificar totes les fases del partit”, i ha conclòs elogiant Luis Suárez, de qui ha dit que “el gol i ell estan sempre molt a prop”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut