Carles Puyol: “La final de Copa és un dels partits més macos de la temporada”

Carles Puyol: “La final de Copa és un dels partits més macos de la temporada”

L’excapità blaugrana ha destacat que “és un partit que l’afició viu amb molta intensitat”, i també ha valorat l’etapa de Luis Enrique com a entrenador culer com a “molt bona”

Carles Puyol, exjugador del FC Barcelona (del 1999 al 2014) i que va ser capità del primer equip durant 10 temporades, ha destacat, en unes paraules per als micròfons de Barça TV: “La final de Copa és un dels partits més macos de la temporada, l’afició ho viu amb molta intensitat, és un ambient molt maco i espero que el Barça obtingui un bon resultat”. Cal recordar que el lleidatà va aconseguir precisament dues Copes del Rei com a capità del Barça (2009 i 2012), a més de sis Lligues, tres Champions, sis Supercopes d’Espanya, dues Supercopes d’Europa i dos Mundials de Clubs.

A més, Puyol ha declarat: “Tot i que no s’ha pogut guanyar la Lliga i la Champions, la Copa és un gran títol i és molt important.  Recordo els meus primers cinc anys que no vam guanyar res i després, quan guanyes títols, els dónes molt valor a tots”. “Tots els títols són importants”, ha afegit.

Finalment, l’exjugador del FC Barcelona ha valorat l’etapa de Luis Enrique com a entrenador del primer equip: “La valoració és molt bona, crec que ha seguit amb una generació espectacular, l’ha fet guanyar títols després de venir d’un any difícil. Es va guanyar el triplet, i si fas balanç dels tres anys és molt bo”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut