Els millors gols blaugrana a les finals de Copa del Rei

Els millors gols blaugrana a les finals de Copa del Rei

Gaudeix amb les dianes més espectaculars dels jugadors blaugrana a les finals de Copa del Rei! Els recordes tots? Descobreix-ho al següent vídeo!

El FC Barcelona és l’equip que més trofeus de la Copa del Rei té a les seves vitrines (amb un total de 28) i a més, amb la final de dissabte vinent, empatarà amb el Reial Madrid com a equip amb més finals disputades (39). En aquestes finals, els blaugranes han marcat gols espectaculars: de cap, de falta, des de fora de l'àrea... però hem escollit els 10 millors. Ets capaç de recordar-los tots? Descobreix-los al vídeo següent!

El de Neymar Jr contra el Sevilla la temporada passada al Calderón, els gols de Leo Messi davant l’Athletic Club en diverses edicions, la diana de cap de Pizzi al Santiago Bernabéu davant el Betis el 1997, la canonada de Yaya Touré a Mestalla, el cop de cap de Marcos Alonso davant el Reial Madrid el 1983... Quin serà el primer? I el teu preferit? Seran capaços els jugadors blaugrana de repetir aquestes dianes el proper dissabte davant l’Alabès? No et perdis el recull d’aquests gols espectaculars i gaudeix amb el vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut