Neymar Jr: “És la meva millor temporada des que vaig arribar al Barça”

Neymar Jr: “És la meva millor temporada des que vaig arribar al Barça”

El crac brasiler analitza en una entrevista a France Football l’actualitat del Club i repassa diversos aspectes de la seva carrera com a blaugrana

Neymar Jr està realitzant una bona temporada i després del hat-trick anotat a Las Palmas el brasiler ja acumula 19 gols entre totes les competicions. En una entrevista concedida a France Football, Neymar ha reconegut que aquest curs és el millor dels quatre que porta vestint la samarreta: “És una excel·lent temporada per a mi, la millor des que vaig arribar al Barça”.

El jugador blaugrana també ha recordat la gran remuntada del Barça en l’eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el PSG i que va fer el pas als quarts: “És un dels millors records de la meva carrera, ho recordaré sempre”. “Tinc un caràcter guanyador i no m’agrada perdre”, afegeix el brasiler.

Neymar Jr s’ha referit a Leo Messi assegurant que “és el millor i jo el que vull és jugar amb els millors del món”. Finalment el blaugrana ha parlat sobre la pressió que suposa jugar al Barça i a la selecció brasilera des de jove, afirmant que “com més cracs hi ha, la pressió és més gran. S’ha d’estar preparat, si ets jove i pensen en tu és perquè pensen que tens nivell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut