Retorn a la feina per preparar la final de Copa del Rei

Retorn a la feina per preparar la final de Copa del Rei

Els disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova amb la novetat d’Aleix Vidal, que s’incorpora amb el grup, i Marlon i Aleñá, del Barça B

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dimecres a la Ciutat Esportiva. Després de dos dies de descans, el primer equip s’ha tornat a exercitar per preparar l’últim compromís de la temporada: la final de la Copa. Serà el dissabte contra l’Alabès i servirà per tancar el curs. En cas de conquerir el títol, seria la tercera temporada consecutiva que el Barça aconsegueix aquest trofeu. És a dir, des que Luis Enrique és a la banqueta del primer equip.

El tècnic asturià, que aquest dissabte complirà el seu darrer partit com a tècnic del Barça, ha dirigit l’entrenament d’aquest dimecres al matí al camp Tito Vilanova. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Marlon i Aleñá, del Barça B. La principal novetat ha estat Aleix Vidal, que s’ha incorporat amb el grup. Precisament el jugador blaugrana va lesionar-se en el partit de Lliga contra l’Alabès a Mendizorrotza el mes de febrer. L’entrenament també ha comptat amb la visita de Ronaldinho, que ha saludat els jugadors del Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut