Andrés Iniesta: “Valverde està capacitat per dirigir el Barça”

Andrés Iniesta: “Valverde està capacitat per dirigir el Barça”

“Tornarem amb la màxima il·lusió i estic convençut que la temporada vinent pot ser bona si fem bé les coses”, ha afirmat el capità blaugrana en un acte

Andrés Iniesta ha estat un dels protagonistes del dia després de ser un dels primers jugadors a valorar la incorporació del nou tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde. El capità blaugrana ha explicat que “és un tècnic capacitat per dirigir el Barça, si no, no hauria estat l’elegit”. “S’ha d’aspirar al màxim i al millor i la temporada vinent tornarem amb la màxima il·lusió”, ha seguit Iniesta durant un acte aquest dimarts al migdia. El ‘8’ del Barça ha argumentat que està convençut que “la temporada vinent pot ser bona si fem bé les coses”.

De fet, Iniesta ha argumentat que aquest curs a l’equip li ha faltat regularitat per aconseguir més coses i ha dit que “és fonamental jugar bé” perquè al Barça és indispensable per assolir títols. Preguntat per la seva renovació, Iniesta ha reconegut que ha de ser “honest” amb ell mateix i amb el Club i ha sentenciat que se sent “amb força, il·lusió i convicció de seguir rendint al màxim nivell en els propers anys”. I ha afegit: “La meva il·lusió i desig són retirar-me al Barça. Sempre l’he tingut des que vaig arribar amb 12 anys”.

Finalment, Iniesta ha valorat la renovació de Ter Stegen de “gran notícia” perquè el porter alemany “té molt futur per endavant, ha estat, és i serà una peça fonamental de l’equip”. “El porter del Barça ha de respondre en situació límit i ell està més que capacitat per seguir rendint al màxim nivell en un club tan exigent com aquest”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut