Juan Carlos Unzué deixa el Barça i serà l’entrenador del Celta

Juan Carlos Unzué deixa el Barça i serà l’entrenador del Celta

El fins ara segon entrenador del Barça abandona la disciplina blaugrana i es farà càrrec del club gallec en la seva segona etapa al club a l’entitat

Juan Carlos Unzué abandona la disciplina del Barça i es convertirà en el primer entrenador del RC Celta les dues pròximes temporades. El fins ara segon entrenador blaugrana s’incorporarà a la disciplina del club gallec en la que serà la segona etapa d’Unzué a Balaídos després de fer-ho com a segon tècnic de Luis Enrique la temporada 2013/14.

D’aquesta manera, el tècnic navarrès tanca la seva etapa a la banqueta blaugrana amb Luis Enrique i l’acompanyaran en aquesta aventura el tècnic Robert Moreno, el preparador físic Rafa Pol i el psicòleg Joaquín Valdés, tots ells membres del cos tècnic blaugrana.

Trajectòria exitosa al Barça

Aquestes tres temporades en què Unzué i Luis Enrique han dirigit el Barça, aconseguint 9 títols dels 13 possibles, no es la única experiència del navarrès a la banqueta blaugrana. I és que Juan Carlos Unzué també va exercir d’entrenador de porters del primer equip del 2003 al 2010, primer amb Rijkaard d’entrenador –aconseguint 2 Lligues, 2 Supercopes d’Espanya i 1 Lliga de Campions- i posteriorment dos anys amb Pep Guardiola –aixecant 2 Lligues, 1 Copa, 1 Supercopa d'Espanya,  1 Lliga de Campions, 1 Supercopa d'Europa i 1 Mundial de Clubs. El 2010 Unzué va estrenar-se com a primer entrenador i va fer-ho al capdavant del Numància a Segona A durant una temporada.

El 2011 Unzué, que també va ser jugador del Barça entre 1988 i 1990, va tornar a la disciplina blaugrana per tal de tornar de convertir-se novament en entrenador de porters per una temporada. L’estiu del 2013, el tècnic navarrès es faria càrrec del Celta com a segon entrenador de Luis Enrique. Un tàndem que seguiria una temporada més tard al Barça iniciant una brillant etapa pel barcelonisme que ha conclòs aquest dissabte amb la consecució de la 29a Copa del Rei.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut